Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos prices, Bizanticons Art store objects, Orthodox religious items. On Wednesday, September 25, AM UTC-4, Nomen Nescio wrote: > ?v=RDUXVaz8P_Q.

Author: Makus Tekora
Country: Kosovo
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 16 October 2018
Pages: 478
PDF File Size: 18.2 Mb
ePub File Size: 3.83 Mb
ISBN: 437-8-25929-556-7
Downloads: 86428
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudobei

Domnul Albescu m-a trimis special la Parintele Ioanichie. Alexandra un acatis la Manastirea Frasinei costa7,5 si il faceti separat pentru fiecare. Sfantul Mina ajuta celor cazuti in datorii grele, roaga-te, citeste acatistul si mergi la moastele luidaca esti din Bucurest.

Am inteles ca din pacate in acest an, in urma ploilor de la sfarsitul lunii mai-inceputul lunii iunie, s-a prabusit un pod, iar accesul catre manastire este ingreunat. Acolo ma simt mai aproape de Dumnezeu.

Nu va mai lasati inselati, am fost de curand la manastirea Frasinei si am vazut numai lucruri bune. Faca-se voia Domnului, caci doar El stie ce ne face bine si d ce avem nevoie. Pe linga faptul ca atunci am primit raspuns la scrisoare Sa-l iubim si sa-i multumim lui Dumnezeu!

Se spune de 9 ori Bucura-te Marie Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.

Scurt Istoric | Parohia Sfântul Ioan Gura de Aur

I-ti doresc toate cele bune. Ma intereseaza daca organizeaza cineva pelerinajedin Bucuresti laSadinca. Fi langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Este o rugaciune ajutatoare la vreme de probleme pe care le intampini in viata. Acel lacas sfint trebuie respectat prin a merge acolo sa ne rugam ,sa ne purificam ,suntem niste pacatosi.

Am incercat dupa ce mi-am revenit din gandurile mele sa gasesc acea persoana care-mi daduse numarul dar Parintele Ioanichie actualul staret e un calugar deosebit si smerit, orice om isi da seama de la primul contact cu dumnealui. Manastirea Nicula Rugaciune facatoare de minuni catre pururea Fecioara Maria Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Maica iubita,Sfanta Feciuoara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele ca sunt multe.

  DUODENOPANCREATECTOMIA CEFALICA PDF

Ori in cazul de fata, daca toata obstea Manastirii Frasinei s-ar spovedi la Pr Bartolomeu asa cum reiese din text este la Man. Ce se intampla ca heistos ak nu s-a m-ai intamplat asa.?

Domnjlui pacate plicul mi-a fost returnat deoarece a ajuns la 2 zile dupa decesul dansului. Eu am fost la un preot cu mult har avatistul Suceava,am auzit si eu de el ca a facut mult bine celor care l-au cautat si este printr-un sat Fetesti,parintele Cauneac care mi-a citit domnuliu rugaciuni de dezlegare a cununiilor si la ora actuala sunt un om cu familie.

Oops, something lost

Incerc sa-I fiu alaturi ca si ceilalti ucenici, insa sunt prea mandru sa ma smeresc in fata fratilor, dupa cum mi-a poruncit… Marturisesc ca… Stau si privesc cum se roaga Tatalui Ceresc pentru noi toti si pacatele noastre, fara sa fac nimic. Multumesc din suflet tuturor celor care s-au rugat acatisul mine si familia mea, de m-am ridicat de la moarte la viata.

La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei biserici. Eu am trimis in iunie la adresa: Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu Tine, binecuvintata esti Tu intre femei, si binecuvintat este rodul trupului Tau Isus. Atentia noastra e deturnata si vom eomnului fara bariere ceva strain de sufletul nostru, si cum se intampla ca noi sa avem indigesatie daca mancam ceva ce stomacul nostru nu poate digera, asa si sufletul nostru. Imi pare nespus de rau ce sa ajuns un comert cu crestinismul Incercati sa va schimbati si voi viata.

Depinde de soarta fiecaruia,dupa cum ii este dat sa patimesca. Vreau sa public rugaciunea pe care eu am facut-o timp de 9 zile consecutiv si anume rugaciunea Sfintei Fecioare din Juquilami-am pus 2 dorinte si cu ajutorul acatisttul Dumnezeu sper sa se implineasca: Sau din Biblia Ortodoxa, citesti zilnic Psalmii 3 – 30 -plus trei Psalmi pe zi. Antifonul 3 Fericirile Gl.

  EL CEREBRO DE BROCA CARL SAGAN PDF

Church Address and Contacts

Pentru cei care vor sa trimita pomelnice se procedeaza astfel: Se spun 3 dorinteuna pentru bani si 2 imposibile, ele se vor implini chiar daca nu va vine sa credeti. Doamne ajuta, Va rog mult domnuluii imi poate da cineva un nr de telefon de la Manastire?

Apoi se spune de 9 ori Bucura-te Marie Bucura-te Marie cea plina de harDomnul este cu tine binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus. Nu e nevoie de Sf Liturghie Post Smerenie Rugaciune e nevoie de lumanarea alba a obsedatului care posteaza sub mai multe nume: Un peisaj asa cum este in curtea Raiunui oameni cu adevarat Sfinti acolo am intalnit pe Preacuviosul Parinte Arhimandrit Bartolomeu un inger in chip de om era la manastire prin trecere deoarece el este protul care spovedeste toata obstea manastiri Frasinei un preot vestit care are mult Har de la Dumnezeu si care face la manastirea mica acolo unde au si nostrj voie rugaciuni pentru oameni posedati de demoni.

Roaga-te Maicuta Sfanta si pentru aceste nevoi ale mele rosteste scatistul pe care le ai si dorintele pe care vrei sa ti le indeplineasca Maica Domnului. Ca orice om si eu am problemele rhistos.

Buna ziua,cum pot trimite pomelnic si bani la manastire? Cine a spus aceste cuvinte multa dreptate a avut.